Skræddersyet events​

#1

Sidder du enten som privat person eller som festudvalg på en efterskole eller et gymnasie og skal arrangere endnu en fest, men kan i heller ikke overskue alle udgifter, hvad skal der bruges og være nervøs for at festen nu også køre som den skal?

Det problem kender vi alt for godt. Derfor kan vi nu give et helt vildt tilbud på din næste fest hvor i faktisk ikke skal faktisk næsten ikke røre en finger.

Det eneste i skal gøre er at stå for betalingen af billetter hvis i har billetsalg ellers er det bare og gå ud på det dansegulv og få holdt en fest i samarbejde med dig/jer laver vi jeres fest helt special med hvad i gerne vil have lige nøjagtig til jeres fest.​

Dette kan vi tilbyde:

✔️ DJ

✔️ LYD

✔️ LYS

✔️ Garderobe

✔️ Lokalet

✔️ Fotograf

✔️ Vagter

✔️ Bar

✔️ Rengøring

✔️ En kendt kunster udefra udvalget, kommer helt an på budgettet

✔️ En madvogn til sulten om natten.

✔️ Afvikling af festen​

#2

Vi har flere forskellige samarbejder med forskellige restauranter og cateringfirma så vi også får helt styr på jeres mad og drikke under hele festen.​

Dette kan vi tilbyde:

✔️ Mad & Drikke

✔️ DJ

✔️ LYD

✔️ LYS

✔️ Garderobe

✔️ Lokalet

✔️ Fotograf

✔️ Vagter

✔️ Bar

✔️ En kendt kunster udefra, udvalget kommer helt an på budgettet

✔️ En madvogn til sulten om natten.

✔️ Rengøring

✔️ Afvikling af festen​

Eventfirma

DJ's For You er et professionelt eventfirma og mobildiskotek. Vi er nemlig den lokale partner, når dit/jeres arrangement skal på benene. Vi kan hjælpe med det meste. Kontakt os i dag, så finder vi frem til den helt rigtige løsning for dig/jer.

Hver kunde er forskellig, og derfor skræddersyer vi, gennem tæt dialog med kunden, hvert enkelt event til kundens behov og ønsker. Vi håndplukker nøje lyd, lys og ikke mindst den perfekte DJ lige til dit arrangement. Der er ingen grænser for hvilke events vi kan afvikle, og vi kan garantere dig en uforglemmelig fest, udover det sædvanlige!

​Phone: 27 58 72 31  E-mail: info@djsforyou.dk

Book os her

Sociale medier​

face​  snapchat

-->