​Om os

Vores lokation er i Kalundborg vestsjælland. Hvor vi har haft base siden vi startede i 2012, men selvom vi holder til på vestsjælland forhindrer det os ikke i at komme rundt om i landet.

Vores erfaring inde for branchen er på mere end 5 år. Selvom det måske ikke lyder af alverdens har vi faktisk spillet mere end 150 jobs, og regner med at ramme over 200 jobs i slutningen af 2018. Vi har spillet alt lige fra Brylupper, efterskolefest til en fest på en brandbil. Så vi har prøvet lidt af hvert.

I fohold til vores DJ's, går vi meget op i at de har en høj standard så de passer perfekt til hver evig eneste job.

Men mange ved ikke at vi kan tage din fest til et helt nyt level, da vi har adgang til nogle af Danmarks største booking bureaur. det betyder at vi kan skaffe nogle af de mest kendte kunstere lige nu der vil dog blive påregnet en ekstra udgift.​​

Vores historie​

I 2012 blev DJ's For You - Event Stiftet af Magnus Jensen sammen med hans kammarat. Dengang var det ikke planen at vi skulle stå. Hvor vi står i dag, det var slet ikke meningen at vi skulle spille så mange jobs som vi har gjort de sidste 5 år der var det kun meningen at vi skulle spille maks to fester om året men det ene to det andet og her står vi så idag og har spillet for mere end 20.000 mennesker

Eventfirma

DJ's For You er et professionelt eventfirma og mobildiskotek. Vi er nemlig den lokale partner, når dit/jeres arrangement skal på benene. Vi kan hjælpe med det meste. Kontakt os i dag, så finder vi frem til den helt rigtige løsning for dig/jer.

Hver kunde er forskellig, og derfor skræddersyer vi, gennem tæt dialog med kunden, hvert enkelt event til kundens behov og ønsker. Vi håndplukker nøje lyd, lys og ikke mindst den perfekte DJ lige til dit arrangement. Der er ingen grænser for hvilke events vi kan afvikle, og vi kan garantere dig en uforglemmelig fest, udover det sædvanlige!

​Phone: 27 58 72 31  E-mail: info@djsforyou.dk

Book os her

Sociale medier​

face​  snapchat

-->